Avís Legal     /     POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES?

El Responsable de les dades i titular de la pàgina web http://firesifestes.cat/ és FIRES I FESTES, SCP, amb CIF J-66137613, domicili situat a c/ Castellfollit de Riubregós, 18 08280 – Calaf.

Telèfon: + 34 938699846

e-mail: info@firesifestes.cat

2. AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

A FIRES I FESTES, SCP tractem la informació que ens facilites amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licites o facilitar-te ofertes de serveis del teu interès en cas que així ens els sol·licitis en incloure les teves dades i correu electrònic a l'espai habilitat en el nostre formulari.

Quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals que ens proporcionis es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o mercantil i no ens sol·licitis la seva supressió. En tot cas, es conservaran durant el termini legal de prescripció de responsabilitats.

3. QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

La base legal per al tractament de les teves dades és el teu consentiment exprés al facilitar-nos les teves dades personals, així com, en el seu cas, la relació contractual que ens uneixi.

4. A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?

Les teves dades s'incorporaran a la base de dades pertanyent a FIRES I FESTES, SCP i no seran cedides a tercers, excepte obligació legal o requeriment de la administració pública.

5. QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a FIRES I FESTES, SCP estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. FIRES I FESTES, SCP deixarà de tractar les dades, tret que sigui necessari per motius legítims, imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Per a més informació i per exercitar els seus drets, per favor, dirigeixi's a l'apartat EXERCEIXI ELS SEUS DRETS en l'apartat d'avís legal d'aquesta mateixa web

6. LEGISLACIÓ

La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.

7. ACTUALITZACIÓ

Aquesta política de privacitat s'ha revisat per última vegada al novembre de 2018